Navigatie

Contact

Aluna 
www.aluna-sieraden.nl
info@aluna-sieraden.nl

facebook.com/alunasieraden


 

ALGEMENE VOORWAARDEN

Op alle overeenkomsten en bestellingen van Aluna zijn de volgende betaal- en leveringscondities van toepassing. Door het plaatsen van een bestelling gaat u akkoord met deze voorwaarden.

1. Prijzen
Alle genoemde prijzen zijn in euro’s inclusief BTW, exclusief verzendkosten binnen Nederland.

2. Bestellingen
Zodra u een bestelling heeft gedaan, ontvangt u van Aluna een bevestiging per email. In deze bevestiging ziet u uw bestelling incl. BTW en incl. de verzendkosten. Maak de bestelmodus helemaal af: mocht er iets onverhoopt mis zijn gegaan, neem dan evt. contact op met....

3. Betaling
iDeal
Als u bij Aluna koopt dan kunt u gebruik maken van iDEAL. iDEAL is online betalen via internetbankieren. Met iDEAL kunt u via je eigen bank uw Aluna bestelling afrekenen.
Overschrijven
Als u geen gebruik kunt of wilt maken van iDEAL dan kunt u het totaalbedrag dat moet worden afgerekend ook overschrijven. Zodra Aluna de betaling heeft ontvangen wordt uw bestelling verstuurd. Als u vanaf een buitenlandse rekening een overschrijving wilt doen, dan zijn deze (extra) kosten voor uw eigen rekening.

4. Voorraad
Soms kan het zijn dat een artikel uitverkocht is. Dit is zichtbaar op de website.

5. Verzendkosten
Voor de verzending wordt € 3,95 in rekening gebracht wanneer dit door de brievenbus kan.

Artikelen worden met uiterste zorg verpakt en verzonden.
Verzendingen zijn te allen tijde voor risico van de koper. ALuna is niet aansprakelijk voor evt. verzendschade of door verzending ontstane gebreken aan de artikelen.
U kunt uw pakket wel aangetekend laten verzenden. Deze kosten komen voor de rekening van koper. Laat dit tijdig per email weten.

6. Artikelen retourneren
Voldoet een artikel niet aan uw verwachtingen, dan hebt u als koper het recht het artikel binnen 7 dagen te retourneren. Het artikel moet dan wel ongeschonden en weer netjes ingepakt retour worden gezonden naar Aluna. De kosten zijn voor rekening van de koper. Indien het artikel goed is ontvangen, stort Aluna het aankoopbedrag excl. verzendkosten retour op rekening van de koper.

7. Privacy
Natuurlijk worden uw persoonsgegevens vertrouwelijk behandeld en wordt deze informatie niet aan derden verstrekt.

8. Wijzigingen Algemene Voorwaarden
Aluna houdt zich het recht voor, indien nodig, de algemene voorwaarden te wijzigen.

9. Copyright
Niets van deze site (afbeeldingen en teksten) mogen zomaar worden overgenomen. Overname in welke vorm ook is niet toegestaan zonder dit eerst met Aluna te overleggen.

10. Maat- en kleurverschil
Omdat Aluna met natuurlijke materialen werkt, kan het zijn dat de kleur of het formaat iets afwijkt van het getoonde artikel op de site. De afbeeldingen zijn zo waarheidsgetrouw mogelijk maar er kan sprake zijn van een klein kleurverschil, houd daar rekening mee bij uw bestelling.

11. Overmacht door derden
Aluna staat niet in voor situaties van overmacht zoals b.v. vertraging door verzending of schade door derden ten tijde van verzending.(Download de Algemene voorwaarden als PDF bestand.)
© 2017 - 2019 aluna-sieraden.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel